L2 Champagne partners en supporters – selectie

Restaurant Floreyn

Complete fine dining ervaring in een Nederlands jasje.

Bij restaurant Floreyn kunt u zich laten verrassen door de bijzonderheden van de Nederlandse keuken. Onze chefs koken met dagverse streek- en seizoensproducten uit de Nederlandse bodem en zee. In een ongedwongen sfeer geniet u bij ons van een complete fine dining ervaring in een Nederlands jasje en natuurlijk ook met L2 Champagne.
Restaurant Floreyn Log, bedrijf samenwerking L2 Champagne

Bouchée Amsterdam

Coffee,cakery, bakery plus all the things we love to makery.

Bouchee is een winkel waar je naast koffie en lunch met broodjes en soep, ook brood, eigen cakes en bakes, ambachtelijke stroop, bier, jam en allerlei andere lekkere dingen kunt halen zoals ook L2 Champagne.
Bouchée shop logo, L2 Champagne te koop

De Kaaskamer van Amsterdam

Kaasspeciaalzaak in het hart van Amsterdam

Midden in de 9-Straatjes in het centrum van Amsterdam vindt u onze kaaswinkel. Gepassioneerde en getrainde kaasspecialisten die u graag helpen om een mooi kaasplateau samen te stellen of die ene kaas die ú zoekt te vinden. Naast kaas verkopen we L2 Champagne, wijnen en bieren, we branden noten, maken zelf salades, tapenades en pesto’s.
De Kaaskamer van Amsterdam Logo

Moto Coffee

De mooiste biologische koffies, met zorg gebrand.

Altijd op zoek naar de optimale balans tussen kwaliteit, smaak, gezondheid en milieu. Daarom ook de samenwerking met L2 Champagne op het gebied van kerstpakketten.
Moto Coffee bedrijf samenwerking L2 Champagne


NOWA (No Waste)

We envision a world where everyone sees the importance of recycling e-waste, hands in their old electronics and where all electronics are recycled in a sustainable way.

We maken sieraden van 100% gerecycled goud en zilver van oude telefoons. Onze partner, Closing the Loop, redt deze telefoons van de e-waste vuilnisbelt.

Original Beans

Zeg wat waar is. Eet wat puur is. Bewaar wat zeldzaam is.

Sinds 2008 waagden we ons in afgelegen regenwouden om ‘s werelds zeldzaamste cacaobonen te kopen en de cultuur van chocolade, eten en luxe te transformeren. We opereren zelf regeneratief. Samen kunnen we regenereren wat we consumeren.

Original Beans vind je in de L2 Champagne Experience Box.
Original Beans Chocolate bedrijf samenwerking L2 Champagne

Things of Paper

Unieke kaarten, posters of stickers van de leukste merken.

Things of Paper heeft alles om jouw cadeautjes in te pakken, te kopen of te verzenden!
Things of Paper

Top of Minds

Top of Minds helpt je bij het bereiken van de top.

Naast het ontsluiten van de kracht van mensen maken we veel werk van het bevorderen van Executive Gender Diversity en steunen we Klimaatpositief Ondernemen.
Top of Minds

TMRW

De strategische designstudio met een focus op innovatie

Bij TMRW ontwerpen wij in de eerst plaats voor de gebruiker. Wij observeren gedrag, stellen vragen en experimenteren. Met als resultaat de beste ontwerp-oplossing en een blijvende indruk.